Liehovým mafiám sa stále darí
Prieskum spotreby liehovín na Slovensku za obdobie máj - júl 2001. Podiel čierneho alkoholu na trhu. Prieskum spotreby vína. Spotrebiteľ si začína medzi vínami vyberať. Ako víno "zabaliť". Ako víno skladovať.