Krehký nástroj marketingu poháre na značkové nápoje ako podpora predaja - Vojtková, Viera
Rozhovor s riaditeľom agentúry zabezpečujúcej vývoz a dovoz nápojového skla - prevažne poháre, čaše a krčiašky pre značkové nápoje. Kto si takéto firemné sklo objednáva. Ako a kde vzniká výtvarný návrh. Aké sú ďalšie trendy v nápojovom skle.