Obrovský čínsky trh láka - Čapková, Anna
Priblíženie podnikateľského prostredia v Číne. Firmy zvučného mena na obrovskom čínskom trhu. Silná trojka v krajine: Wal-Mart, Carrefour a Metro a ich postavenie na čínskom trhu.