Sčítanie obyvateľov, domov a bytov - Olexa, Milan
Vybrané údaje zo základných informácií pri sčítaní obyvateľov Slovenska. Základné údaje o obyvateľstve SR. Veková štruktúra obyvateľstva SR. Ukazovatele úrovne bývania v SR. Obyvateľstvo podľa národnosti a podľa náboženského vyznania v SR. Domový a bytový fond v SR.