Peniaze z predvstupných fondov - Čupíková, Zdena
Prehľad pomoci z predvstupových nástrojov únie. Program Agenda 2000. Programy Ispa a Sapard. Komunitárne programy. Účasť samospráv na využívaní finančných zdrojov EÚ.