Systémové opatrenia vlády na ochranu územia pred povodňami
Dokument MP SR o opatreniach vlády SR pred povodňami. Osem čiastkových vedecko-technických projektov zameraných na vecné riešenie. Vytvorenie účelového fondu na financovanie nákladov na zabezpečovacie a záchranné práce.