Dane ako daňový výdavok - Kalmanová, Vlasta
Problematika daní ako daňového výdavku je riešená v zákone o daniach z príjmov č.366/1999 Z.z. v znení neskorších predpisov riešená v paragrafe 24 ods. 3písm. d) a v paragrafe 25 ods. 1 pís. r) a s). Dane ako zaplatené daňové výdavky. Praktické príklady.