Kvalita vody v medzinárodných, európskych a slovenských technických normalizačných komisiách - Ondréšiková, Alena
Dokončenie článku z Vodohospodárskeho spravodajcu č. 10/01. Kvalita a ochrana vody. Metódam na hodnotenie kvality vody sa venuje Technická normalizačná komisia č. 27 (TNK). Kedy bola zriadená a ako pracuje.