Výstavy
Mimoriadna sekcia Trendu. Výstavníctvo na Slovensku. Kongresový turizmus. Výstavníctvo v Čechách. Výstavníctvo vo svete. Adresáre a kalendáre vybraných veľtrhov a výstav na Slovensku, v Čechách a v Európe na r. 2002.