Obchodné vzťahy spoločnosti pri fakturovaní v cudzej mene - Hrivnák, Pavel
Preskúmanie legislatívneho rámca právnych predpisov, ktoré upravujú obchodné a devízové vzťahy obchodných spoločností so sídlom na Slovensku - Obchodný zákonník, devízový zákon, zákon o cenách a zákon o účtovníctve. Príklad.