Kam smeruje slovenský obchod? - Bokorová, Jana
Ako sa vyvíjal a bude vyvíjať obchod na Slovensku z pohľadu predstaviteľov obchodnej sféry. S globalizáciou bojovať nemožno, treba vedieť koexistovať s konkurenciou. V očakávaní intenzívneho rastu - expanzia sa ešte neskončila. Ako vníma spotrebiteľa obchodník.