Menšie predajne upadajú do nemilosti - Hinková-Dibarborová, Andrea
Rozhovor a Ing. Ladislavom Faithom o poklese nákupov v malých predajniach potravín a o výsledkoch najrozsiahlejšej analýzy nákupného správania obyvateľov Slovenska. Hlavné faktory, ktoré spôsobujú spomínaný stav. Vývojové trendy a zmeny v nákupnom správaní.