Pozdrav a úsmev - koľko to stojí? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výsledky prieskumu agentúry Feedback zo skúseností zákazníka v predajniach so správaním sa personálu, s prostredím predajne, dopĺňaním tovaru a pod.