Poznajú spotrebitelia maloobchodné značky? - Bokorová, Jana
Názory na kvalitu maloobchodných značiek sú rozporuplné. Zaujala cena maloobchodných značiek. Spontánna či podporená znalosť maloobchodných značiek.