Dynamický trh lahôdok - Košťál, Daniel
Aký je spotrebiteľ lahôdok a výrobkov rýchlej spotreby. Predaj a distribúcia. Typickí spotrebitelia tohto sortimentu sú zamestnané ženy. Špecifický merchandising. Ochutnávky predávajú.