Čistota plná inovácií - Košťál, Daniel
Trh s čistiacimi prostriedkami zaznamenáva dynamický rast. Distribučné kanály. Vysoká kvalita, výhodná cena. Ako ovplyvniť predajnosť čistiacich prostriedkov. Čo sú abrazívne čistiace prostriedky. Merchandising podľa pravidiel. Inovácie a trendy čistiacich prostriedkov.