Účtovná závierka a podvojné účtovníctvo v obchodných spoločnostiach v likvidácii a v konkurze a pri zrušení spoločnosti bez likvidácie - Cenigová, Anna
Zrušenie spoločnosti bez likvidácie. Zrušenie spoločnosti s likvidáciou. Likvidácia spoločnosti. Spoločnosť, družstvo, štátny podnik v konkurze a vo vyrovnaní. Postup v účtovníctve a v účtovnej závierke počas konkurzu.