Hospodársky výsledok príspevkovej organizácie a jeho usporiadanie - Brániková, Mária
Zisťovanie hospodárskeho výsledku - 1. hospodársky výsledok pred zdanením, 2. hospodársky výsledok po zdanení. Účet hospodárskeho výsledku. Usporiadanie hospodárskeho výsledku podľa zákona o rozpočtových pravidlách.