Hospodársky výsledok (daňové aspekty) - Baštincová, Anna
Hospodársky výsledok ako východisková báza na zistenie základu dane a dane z príjmov. Ekonomické dôsledky daňovo neuznaných nákladov a výnosov na hospodársky výsledok. Príklady.