Vplyv úrokovej miery na investície v Slovenskej republike - Ochotnický, Pavol
Úrokové miery v trhovej ekonomike predstavujú jeden z významných nástrojov hospodárskej politiky. Vplyv úrokovej miery na investičnú aktivitu podnikov. Vplyv regulácie úrokových mier na ekonomiku. Situácia s úrokovými mierami na Slovensku. Teoretické východiská vzťahu investícií a úrokovej miery.