Marek Kudzbel: Baťa - hospodársky zázrak, Bratislava Marada Capitals Services, 2001 - Laučík, Zdenko
Recenzia na knižku M. Kudzbela: Baťa - hospodársky zázrak. Metódy organizácie a riadenia podniku. Kniha je určená predovšetkým manažérom. Baťova sústava riadenia, podnikateľská filozofia a bohaté skúsenosti z modernej organizácie majú čo povedať aj dnešnému manažmentu.