Katarína Máziková a kolektív: Účtovníctvo. Zbierka príkladov Bratislava IURA EDITION, 2001 - Kordošová, Alena, 1970-
Recenzia na knižku K. Mázikovej: Účtovníctvo. Zbierka príkladov. Rozdelenie zbierky príkladov do 12 kapitol, ktoré na seba logicky nadväzujú. Skúmanú problematiku dopĺňajú kontrolné otázky. Vymedzenie okruhu používateľov, ktorým je zbierka určená.