Konzumácia mlieka u vysokoškolských študentov - Šramková, Katarína
Výskum dennej konzumácie mlieka u študentov univerzít, druhy konzumovaných výrobkov, ako aj forma v akej konzumenti mlieko uprednostňujú. Spôsoby zvýšenia konzumácie mlieka a mliečnych nápojov.