Analýza problémov v schválenom Zákonníku práce, zákone o verejnej službe a zákone o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov a návrh na ich riešenie
Dňa 2. júla 2001 schválila NR SR Zákonník práce, zákon o verejnej službe a zákon o štátnej službe a o zmene doplnení niektorých zákonov. Niektoré pozmeňovacie návrhy zásadne menia vnútorné väzby jednotlivých ustanovení, čo môže v praxi spôsobovať ťažkosti pri aplikácii doknutých ustanovení. Predložená analýza presne definuje vzniknuté problémy a navrhuje ich riešenia predovšetkým formou novelizácie problémových ustanovení.