Zákon č. .../2001 Z.z. z 3. októbra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov
Znenie zákona č. .../2001 Z.z. z 3. októbra 2001, ktorým sa mení a dopĺňa Obchodný zákonník, v znení neskorších predpisov.