Odpisovanie drobných stavieb v roku 2000 a 2001 - Kováčová, Zdenka
Jednotlivé etapy v odpisovaní budov a stavieb od roku 1993. Odpisovanie drobných stavieb v r. 2000 a 2001. Definícia "drobnej stavby". Zmeny odpisovania drobných stavieb v zákone o daniach z príjmov. Špecifické príklady odpisovania drobných stavieb.