Harmonogram vyrovnávania veku odchodu do dôchodku žien a mužov
Časový harmonogram vyrovnávania veku odchodu do dôchodku žien a mužov. V rámci zásad sú spracované tri alternatívy, pre ktoré platí, že poistenec má nárok na starobný dôchodok, ak bol poistený najmenej 25 rokov a dovŕšil dôchodkový vek. Tabuľky vyrovnávnávania veku odchodu do dôchodku žien a mužov v jednotlivých alternatívach. Materiál spracovaný na rokovanie vlády SR.