Zákon č. .../2001 Z.z. z 3. októbra 2001 o investičných stimuloch a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č. .../2001 Z.z. z 3. októbra 2001 o investičných stimuloch a o zmene doplnení niektorých zákonov. Tento zákon upravuje osobitné podmienky poskytovania individuálnej štátnej pomoci na rozvoj regiónov vo forme investičných stimulov, druhy investičných stimulov, postup a pôsobnosť orgánov štátnej správy a Národného úradu práce pri ich poskytovaní a kontrole ich použitia.