Dôvodová správa k zákonu o investičných stimuloch
Dôvodová správa k zákonu o investičných stimuloch. Problematika investičných stimulov ako štátnej pomoci. Súlad navrhovaného zákona s Ústavou SR, právnym poriadkom SR a medzinárodnými záväzkami.