Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni zmenený a doplnený
Pokračovanie úplného znenia zákona Národnej rady SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni so zmenami a doplnkami.