Reformy armády a realita v postkomunistických krajinách - Donnelly, Chris
Ozbrojené sily v štátoch strednej a východnej Európy sa spamätávajú po období úpadku. Tri fázy vojenských reforiem v krajinách strednej a východnej Európy. Ekonomické aspekty vojenských reforiem.