Logistika nebezpečných nákladů - Valík, Karel
Pokračovanie z č. 11/2001. Množstvo výrobkov a odpadov je klasifikovaných podľa medzinárodných predpisov ako nebezpečné. Preprava týchto nebezpečných látok musí byť bezpečná. Predpisy v medzinárodnej a vnútroštátnej preprave. Povinnosti odosielateľa a dopravcu. Pokračovanie v budúcom čísle.