Competitive advantage and choice of strategy in agriculture - Grznár, Miroslav
Analýza strategických riešení stratových a nefunkčných podnikov a stratégie nákladového líderstva, ktorá je spojená s konkurenčnou výhodou racionálneho manažmentu intenzifikačných nákladov.