Balanced scorecard - Kubát, Jiří
Balanced Scorecard (BSC) - manažérsky controllingový nástroj. Riadenie podniku na báze peňažných ukazovateľov nie je dostatočné, preto sa do podnikového riadenia zavádzajú aj nefinančné veličiny (spokojnosť zákazníkov, kvalita procesov). Štúdie o BSC. Príklady.