Teoretické aspekty eliminácie kurzového rizika v podmienkach menovej únie - Sivák, Rudolf, 1955-
Charakteristika menového kurzu v otvorenej ekonomike. Teórie analyzujúce pohyby menových kurzov. Systémy menových kurzov. Odhad vývoja devízových kurzov. Eliminácia kurzového rizika v podmienkach menovej únie.