Linear transfer function model for outflow rates - Rublíková, Eva
Stručný popis identifikácie, odhadu a verifikácie lineárneho dynamického regresného modelu a jeho aplikácia na údaje o agregovanej pravdepodobnosti byť znovuzamestnaný v závislosti od podielu voľných pracovných miest na jedného nezamestnaného na Slovensku, v období od januára 1993 do decembra 2000.