Dotácie na trhu práce a daň z príjmov - Lišková, Katarína
Nástroje aktívnej politiky trhu práce. Daňové a účtovné súvislosti poskytnutých príspevkov od úradov práce. Aktívna politika trhu práce v zákone o zamestnanosti. Aktívna politika trhu práce v zákone o daniach z príjmov. Aktívna politika trhu práce v účtovníctve. Príklady.