Účtovanie lízingu v jednoduchom účtovníctve - Nováková, Marta
Finančný lízing a operatívny lízing s akcentom na daňové aspekty. Zmluvné vzťahy. Nájomné. Daňové aspekty lízingu v jednoduchom účtovníctve. Podmienky pre uznanie nájomného do daňových výdavkov. Kúpna cena a jej odpisovanie. technické zhodnotenie predmetu lízingu. Predaj majetku s limitovaným nájomným. Zmena trvania nájomnej zmluvy pri finančnom lízingu.