Prenájom zamestnancov a DPH - Zuziková, Alena
Odpovede na otázky, či je personálny lízing (prenájom pracovnej sily alebo prepožičanie) zdaniteľným plnením v zmysle par. 2 zákona o dani z pridanej hodnoty, resp. v ktorých prípadoch možno považovať personálny lízing za zdaniteľné plnenie.