Štátne pokladničné poukážky ako nástroj krátkodobého deficitného financovania štátneho rozpočtu - Chovancová, Božena
Pojmové vymedzenie štátnych pokladničných poukážok. Vlastnosti štátnych pokladničných poukážok. Emisia štátnych pokladničných poukážok. Vzťah výnosnosti štátnych pokladničných poukážok, Briboru, inflácie a bežného deficitu ŠR na Slovensku. Vplyv zdanenia na reálnu výnosnosť ŠPP.