Poisťovníctvo ako súčasť finančného trhu v procese globalizácie - Majtánová, Anna
Stručné zhodnotenie smerovania svetových trendov na poistných trhoch. Súčasný transformačný proces a aktuálne problémy poisťovníctva na Slovensku. Tendencie vývoja poisťovníctva v Európskej únii.