Dopady možného vstupu Slovenskej republiky do eurozóny na slovenské mikroekonomické subjekty - Strieborný, Martin
Dopad vstupu Slovenska do eurozóny na podnikovú sféru. Dopad vstupu do eurozóny na bankový sektor a na spotrebiteľov. Otvorenosť ekonomiky a mikroekonomické dopady zavedenia jednotnej meny.