Koncepcie vývoja odložených daní a ich aplikácia v nadnárodnej a národnej právnej úprave účtovníctva - Baštincová, Anna
Základné koncepcie odložených daní. Metódy výpočtu odložených daní. Národná úprava odložených daní. Dočasné rozdiely zdaniteľné - odložené daňové záväzky. Dočasné rozdiely odpočítateľné - odložené daňové pohľadávky. Oceňovanie a vykazovanie daňových pohľadávok a záväzkov. Právna úprava odložených daní v Slovenskej republike.