Daňové úľavy a zákon o štátnej pomoci - Siamerová, Zita
Kompetencie územných finančných orgánov v povoľovaní daňových úľav na jednotlivých daniach. Kompetencie Ústredného daňového riaditeľstva SR. Zákon o štátnej pomoci. Odpustenie dane alebo poskytnutie úľavy na dani. Odpustenie sankcií.