Tohto roku sa odhadom na prepitné minula takmer miliarda - Okáliová, Darina
Prieskum poskytovania úplatkov a prepitného za rok 2001. Respondenti reprezentujú dospelú populáciu z hľadiska pohlavia, veku, vzdelania, národnosti, veľkostných skupín obcí a krajov. Odhad výdavkov obyvateľov na prepitné, vecné a finančné dary.