Optimalizace struktury zásobovacích řetězců - Gros, Ivan
Požiadavky individuálnych zákazníkov a stále ťažšie predvídateľný vývoj dopytu majú vplyv na voľbu distribučných stratégií firiem. Zmeny štruktúry distribučných reťazcov v ČR. Metodika voľby vhodnej štruktúry distribučných reťazcov a algoritmy vyvinuté pre podporu rozhodovania manažérov v tejto oblasti.