Odmeňovanie podľa nového Zákonníka práce - Mačuha, Miroslav
Odmeňovanie podľa nového Zákonníka práce. Základné zmeny s dosahom na odmeňovanie zamestnancov. Zákaz diskriminácie podľa pohlavia. Minimálne mzdové nároky. Garancia mzdových zvýhodnení. Preradenie na inú prácu. Zrážky zo mzdy. Priemerný zárobok. Mzda v cudzej mene.