Gross, S.F.: Vztahová inteligence: Schopnost a umění získat lidi. Praha: Management Press, 2000, 235 s. - Janotová, Helena
Recenzia na monografiu nemeckého autora S.F. Grossa: Vzťahová inteligencia: Schopnosť a umenie získať si ľudí. V knihe sa opisujú jednotlivé rozmery a operačné oblasti vzťahovej inteligencie.