Ochrana utajovaných skutočností - nové pravidlá - Ukrop, Milan
Právne predpisy upravujúce ochranu štátneho tajomstva, služobného tajomstva, šifrovú ochranu informácií. Nový zákon upravujúci podmienky na ochranu utajovaných skutočností č. 241/2001 Z.z. Zákon novým spôsobom definuje stupne utajenia - prísne tajné, tajné, dôverné a vyhradené. Personálna bezpečnosť. Priemyselná bezpečnosť právnických osôb. Kontrola a sankcie. Kompetencie Národného bezpečnostného úradu.