Udelenie čestnej vedeckej hodnosti dr.h.c. Ekonomickej univerzity v Bratislave - Štefíková, Monika
Informácia o udeľovaní čestnej vedeckej hodnosti doctor honoris causa poľskému ekonómovi prof. Jerzy Altkornovi na Ekonomickej univerzite v Bratislave dňa 5. septembra 2001.